3434: Άκουσμα

Υπάρχει μέσα σου “κάτι” που ενεργοποιείται μέσα από την ανάγκη που (δι)αισθάνεται γύρω του. Κάτι που ηχεί αθόρυβα, αλλά με ένα τρόπο που εσύ είσαι βέβαιος για την ύπαρξη του, αλλά ταυτόχρονα ανίκανος να αποδείξεις το τρόπο λειτουργίας του. Κάτι που φέρει μέσα του τη μοναδική απάντηση που μπορεί να προσφέρει γαλήνη σε οποιοδήποτε ερώτημα που αναζητά, ένα ορίζοντα πιο πέρα από το κοινωνικό εύρος, την Αγάπη.

Όχι την εμπορική εκδοχή της, αλλά τη φανταστική της.

Εκείνη που ξεκινά με την εμπάθεια και ολοκληρώνεται με την τελειότητα του Έργου. Τότε που η ματιά της επιβίωσης, αποκτά πιο τηλεσκοπική οπτική ωθώντας κάθε άνθρωπο να ακούσει… Να πάψει να μιλάει και να ακούσει. Να ακούσει τη σιωπή που λέει την αλήθεια, να αφουγκραστεί το φανταστικό που αναζητά να γίνει ρεαλιστικό, να εμπιστευτεί το παρελθόν του λειτουργώντας στο παρόν του και στη καθημερινότητα ως εισηγητής του μέλλοντος.

Αυτό το άκουσμα αν αναζητάς, φρόντισε να αφήσεις τον εαυτό σου να νοιάζεσαι περισσότερο για τους “αγνώστους”, ακόμη και αν μέσα σε όλους “αυτούς” συναντήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό σου.

Άκουσε τι έχει να σου πει, αυτό είναι όλο. Θυμήσου πως έχεις πολλά περισσότερα να αποκομίσεις αν δεν μιλήσεις καθόλου.

Αυτό το άκουσμα είναι η φωνή της Ανθρωπότητας που σε καλεί.

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.