Δαίμονες

 

Αν στα αλήθεια βαρέθηκες αυτή την αιώνια αντιδικία, έφτασε ο καιρός να το αλλάξεις συμβάλλοντας με ένα φανταστικό τρόπο στη λήξη του.

Πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που επισκέπτηκες τους δαίμονες σου, με ένα τρόπο απολύτως Ανθρώπινο?

Μη σοκάρεσαι με αυτά που διαβάζεις. Το κείμενο σε ρωτά αν πλησίασες ποτέ στα αλήθεια τους δαίμονες σου με Αγάπη, για να συζητήσεις μαζί τους ότι σε απασχολεί!

Ναι καλά διαβάζεις! Αναλογίσου ποιος Δαίμονας δεν θα καταδεχόταν να σου μιλήσεις για οτιδήποτε τον ρωτούσες, με τη προϋπόθεση ότι τον προσεγγίζεις με τον αντίστοιχο σεβασμό που φέρεις όταν απευθύνεσαι σε Αγγέλους.

Τότε ίσως για πρώτη φορά μπορέσεις να αντιληφθείς την Ανθρώπινη Ιερότητα, που δεν έχει εχθρούς πουθενά, γεγονός που της επιτρέπει να λειτουργεί φανταστικά σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό την περαιτέρω διεύρυνση της Αγάπης σε περιοχές, επίπεδα και διαστάσεις που δεν έφτασε ποτέ λόγω προκαταλήψεων και δεισιδαιμονιών.

Ποιος θα μεταφέρει τα Αγγελικά νέα στους δαίμονες, αν όχι ο Άνθρωπος?

Πως θα επανέλθει ο Εωσφόρος στην Αρχαγγελική του φύση, αν ο Άνθρωπος δεν του υπενθυμίσει μέσα από την Θεϊκή Αγάπη που υπάρχει στη ψυχή του, το τότε σφάλμα Του?

Που θα εξομολογηθεί αν όχι στον ώμο εκείνου του πλάσματος που όπως και εκείνος απαρνήθηκε το Θεό τον ίδιο, γιατί επιθύμησε να γίνει κάτι που δεν είναι?

Αν θέλεις όντως της Αγάπης πολεμιστής Ιερός να γίνεις, τη σημαία της και τον ύμνο της ετοιμάσου να τη καταθέσεις εκεί που κανένας πριν από εσένα δεν φρόντισε να πάει, επειδή οι πρόγονοι φοβόντουσαν εκείνους και εκείνοι φοβόντουσαν τους προγόνους.

Τιμή σε εσένα που βρίσκεσαι εδώ.

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.