368: Έκρηξη

Όσες εκρήξεις και αν η ένταση και η πίεση σου προκάλεσαν, παρ όλο τις επιπτώσεις που προκάλεσαν στο εύρος του πεδίου τους, έληξαν.

Φαντάσου τις επιπτώσεις της έκρηξης γαλήνης που αποπνέεται από τη παρουσία ενός μοναχού.

Σκέψου την ένταση που προκαλείται στο χώρο ενός συγγραφέα που αποτυπώνει στο χαρτί το άυλο, αυτό που δεν έχει ποτέ ξανά ειπωθεί, αυτό που είναι ανίκανο να αφήσει κάθε αναγνώστη αλάβωτο από τις ποιότητες φανταστικότητας που εμπεριέχει.

Αναλογίσου το αίσθημα έκπληξης που ο πλανήτης ολόκληρος θα νοιώσει, όταν επιτρέψεις στον εαυτό σου να πυροδοτήσει τη πυρίτιδα της Αγάπης και της Αλήθειας που φέρει.

Διεύρυνε τη κλίμακα της επιρροής σου από την ατομικότητα και τη κοινωνικότητα, στη σφαίρα της συμπαντικότητας παραθέτοντας τα συστατικά της ύπαρξης σου, όχι στη θεώρηση αλλά στη αποτύπωση και γαλούχηση μιας φανταστικής κοσμοθεωρίας.

Ως άτομο δεν μπορείς να κάνεις πολλά!

Όμως ως άνθρωπος δηλαδή ως πυρήνας της Ανθρωπότητας, μπορείς να προκαλέσεις την έναρξη της πρώτης πυρηνικής έκρηξης φανταστικότητας καταργώντας και αχρηστεύοντας κάθε εικασία διαφορετικής προσέγγισης του μέλλοντος για την Ανθρωπότητα.

Αφορά την ολοκλήρωση της ψυχής σου και ταυτόχρονα την προάσπιση μιας αξίας που δεν θα διαπραγματεύεται τη σιωπή-απραγία της σε κάθε άνθρωπο για πολύ ακόμη…αυτή της Αγιότητας που φέρεις.

Τιμή σε εσένα που βρίσκεσαι εδώ.

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.