4515: Εκτός χάρτη

 

Έρχεσαι σε αυτή ζωή μην γνωρίζοντας αυτά που σου μαθαίνουν ως γήινα δεδομένα.

Αφού ένα μέρος της ζωής σου αφιερωθεί σε αυτή τη μάθηση, αναγνωρίζεις ότι αυτά που έμαθες ήταν όταν ενδιαφέροντα, αλλά δεν σχετίζονται με αυτά που η καρδιά σου, σου εξομολογείται τα βραδιά πριν κοιμηθείς.

Συμβιβάζεσαι, εθελοτυφλείς, αδιαφορείς σκόπιμα, αλλά τίποτα δεν αλλάζει μέσα σου.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να δεχτεί κάποιος ότι η ζωή του είναι μια πορεία ανακάλυψης ενός φανταστικού στοιχείου ή κόσμου, που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο χάρτη στη Γη, ως συμβολή Αγάπης προς την Ανθρωπότητα.

Εσύ ως οντότητα αποτελείς ένα χάρτη και βρίσκεσαι εδώ για να μοιράσεις αυτές τις συντεταγμένες, σε όποιον αναζητά όχι διέξοδο από τη πραγματικότητα, αλλά προορισμό στη φανταστικότητα.

Αυτή είναι η μόνη λεπτομέρεια που θα αν της επιτρέψεις για λίγο να «τρέξει» με το λειτουργικό της εποχής στην οποία ανήκεις, θα απαλλαγείς από τους «ιούς» του άγχους και της ανασφάλειας.

Όποιος και αν είσαι εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, δεν έχεις έρθει εδώ για να πάρεις αλλά μόνο για να δώσεις.

Τιμή σε εσένα

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.