Φωνή

Αν η μιλιά σου κοπεί λόγω του φόβου, θυμίσου ότι οι πράξεις σου θα είναι αυτές που θα μιλούν δυνατότερα.

Αν βρεθείς εκεί που η γλώσσα σου είναι ξένη για τους κατοίκους, αντί για το στόμα χρησιμοποίησε τη καρδιά και επέτρεψε στα χέρια σου να ενορχηστρώσουν τη συζήτηση.

Αν η αγάπη τεθεί προτεραιότητα σου θα είσαι ο πρώτος που θα μεταφράσει τις κραυγούλες και τους ήχους ενός μωρού, και σίγουρα όπου και αν βρίσκεται πάντα θα εντοπίζεις τους ανθρώπους που αναζητούν πρόσβαση στο πεδίο της αγάπης.

Από το στόμα σου εκφράζεται ο Θεός ο ίδιος αν Εσύ το επιτρέψεις, γιατί μόνο η φανταστικότητα της Αγάπης τιμάται από κάθε πλάσμα μέσα από μια διάλεκτο που τους επιτρέπει να «δονούν» το χωροχρόνο.

Η Συμπαντική γλώσσα διαχωρίζεται μόνο σε διαφοροποιήσεις έκφρασης ανάλογα με το πεδίο δράσης του όντος.

Αλλιώς φαίνεται να μιλάει ένας Άγγελος σε σχέση με ένα Αρχάγγελο και σε σχέση με εσένα, αλλά στην ουσία αυτό που αλλάζει είναι το επίπεδο κατανόησης όλου του μηνύματος που εκφράζεται.

Γιαυτό είμαστε τόσα πλάσματα στο σύμπαν…

Πως αλλιώς θα μπορούσε μια συμφωνία να αποδοθεί στο μέγιστο αν δεν υπάρχει ποικιλία στα όργανα που το αποδώσουν;

Πεντάγραμμο ο χώρος, ρυθμός ο χρόνος και μαέστρος ο Θεός.

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.