5362: Γενεαλογικές μπαταρίες

 

Η δομή κάθε μπαταρίας εμπεριέχει στοιχεία και στήλες τόσο στον θετικό όσο και στον αρνητικό πόλο, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παροχή ενέργειας όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Κάθε γενεαλογία αποτελεί μια γραμμή συνεχούς παροχής ενέργειας.

Η πρόσβαση σε αυτή την γραμμή επιτρέπει στον κάτοχο της να λειτουργεί και να εξελίσσεται ολιστικά μέσα στην πάροδο του χρόνου.

Οι δαίμονες είναι κυριολεκτικά εξαρτημένοι από αυτή την ενέργεια προκειμένου να μπορέσουν αρχικά να επιβιώσουν και στην συνέχεια να ανταπεξέλθουν σε οτιδήποτε κρίνεται αναγκαίο για το συμφέρον τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιτίθενται διαρκώς σε κάθε νέα γενιά. Στόχος τους είναι η εξ ολοκλήρου πρόσβαση σε αυτόν τον “αγωγό” ενέργειας και μέχρι να τον καταλάβουν, προβαίνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα προκαλέσει διαρροή.

Αντιλαμβάνεσαι τι περιγράφεται;

Αν ακόμη δεν σου είναι σαφές, αφορά τις κληρονομικές κατάρες.

Οι κατάρες είναι διαρροές που αν δεν επισκευαστούν με εξορκιστικές διαδικασίες, το ρήγμα τείνει να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο από γενιά σε γενιά, μέχρι που σταδιακά θα καταλήξει στον απόλυτο έλεγχο των δαιμόνων.

Δεν αφορά την γενιά, δεν αφορά εσένα, δεν αφορά το τώρα, αλλά την Ανθρωπότητα.

Μέσα από τον τρόπο που ζεις συμβάλεις στην παραπάνω αυτή εξίσωση, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Δεν τίθεται θέμα επιλογής ή ακόμη και αδιαφορίας. Ό,τι και αν κάνεις ή δεν κάνεις, είσαι εσύ που τώρα “παίζεις”.

Όσο λιγότερες είναι οι διαρροές τόσο πιο ομαλά και ουσιαστικά θα κυλά η ζωή για όλους τους απογόνους. Υπογράμμισε στην σκέψη σου πως όλα μπορούν να αλλάξουν από τον τρόπο ζωής σου, όχι μόνο για εσένα και τους τωρινούς σου συγγενείς, αλλά και για τους νεκρούς και τους αγέννητους.

Είμαστε όλοι ένα, είτε αυτό σε χαροποιεί είτε όχι.

Το ερώτημα που καλείσαι να θέσεις στον εαυτό σου είναι, αν θα συμβάλεις ενεργά μέσα από τον τρόπο ζωής σου στο να κάνεις όχι μόνο εσένα, ούτε την γενεαλογία σου, αλλά ολόκληρο τον Κόσμο φανταστικό.

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.