3438: Μια φουρνιά

Μια φουρνιά από ανθρώπους είναι η κάθε εποχή. Ένα είδος «επαγγελματικού» ταξιδιού όπου όλοι οι συμμετέχοντες επιβαίνουν στον ίδιο χρόνο, φέροντας ωστόσο διαφορετικές ιδιότητες.

Ένα είδος βαγονιού ή λεωφορείου από ψυχές που θα γεννηθούν και θα πεθάνουν την ίδια ημέρα με εσένα.

Κοινό πεδίο δράσης όλων μας ο πλανήτης Γη, με σημείο αναφοράς και αφετηρίας τη χώρα που έχει ανάγκη από τη προσφορά και συμβολή του.

Έχει περισσότερο ενδιαφέρον να εστιάζεις στο ποιοι είναι οι γύρω σου, από το να προσπαθείς να αποδράσεις από ένα «ταξίδι» που ακόμη και ο ίδιος ο Θεός πραγματοποίησε ενδυόμενος ανθρώπινη σάρκα.

Δεν έχει τόσο σημασία ο αριθμός του βαγονιού ή του λεωφορείου που σε έφερε «εδώ», όσο το πως κάθε επιβάτης θα τιμήσει τούτο το τόπο-χώρο-πλανήτη, εναποθέτοντας του όση φανταστικότητα επιθυμεί.

Για ποιο λόγο όμως να γίνει αυτό;

Απλούστατα γιατί είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου όλοι οι χρονικοί και χωρικοί προορισμοί να αναβαθμίζονται συνεχώς πάνω στη κλίμακα της Αγάπης.

Τιμή σε εσένα που βρίσκεσαι εδώ.

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.