462: Νόημα

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι ζεις;

Ότι αυτή ακριβώς τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, είσαι εδώ στη Γη απεσταλμένος της Αγάπης;

Πάρε σε παρακαλώ λίγα δευτερόλεπτα και αναλογίσου το.

Οποία και είναι η ανάγκη της εποχής σου, εσυ έχεις να συμβάλεις με ένα πολύ καθοριστικό τρόπο στην ικανοποίηση της.

Η Αγάπη, αν αν προτιμάς ο Θεός ο ίδιος σε έστειλε εδώ για να ευλογήσεις ότι κανένας από τη γεννεολογια σου δεν κατάφερε.

Τα δέντρα που συναντάς στο δρόμο σου με καμάρι σε κοιτούν, γιατί στο πρόσωπο σου βλέπουν μια νέα εκδοχή του Χριστού.

Το βλέμμα των ηλικιωμένων όταν γονατίζεις μπροστά τους ζητώντας την ευχή τους, αποκτά μια Αγγελική όψη καθώς αναγνωρίζεται ο λόγος που μια ζωή κρατούσαν στα χέρια τους τη σκυτάλη που σου παραδίδουν.

Γιορτάζουν οι νεκροί, γιορτάζουν και οι αγέννητοι που βρέθηκες εσυ να γεφυρώσεις τη κοινή τους πορεία, επιτρέποντας τους να αγκαλιαστούν μέσα στο άχρονο.

Συνειδητοποίησες άραγε ποσά «στοιχήματα» έχουν παιχτεί πάνω σου για τη θεμελίωση μιας νέας νοοτροπίας που θα επιτρέψει στην Ανθρωπότητα να διδάξει την Αγάπη και σε άλλους γαλαξίες;

Κανένας δεν μπορεί να διδάξει καλύτερα από εσένα αυτό το τρόπο!

Πάψε πια να μελετάς αυτά που γράφτηκαν για τους μωρούς και σύνταξε τη δίκη σου ύλη, αναλογιζόμενος αυτούς που ποτέ δεν τους άπλωσε ένα χέρι «φώτισης» καθώς επέλεγαν την ελεημοσύνη.

Σκέψου τους τυφλούς όταν θα γράφεις σε χαρτί, σκέψου τους κωφούς όταν θα μιλάς, σκέψου την αχρωματοψία όταν θα μιλάς για χρώματα, σκέψου το φόβο των πιστών όταν θα τους μιλάς για το Έργο του Χριστού που ξεπερνά τα Ευαγγελία και την εκκλησία.

Πετά το μελάνι και βούτηξε τη πέννα μέσα στις φλέβες σου, γίνε εσυ η πέννα και γράψε πάνω στις σελίδες τις καθημερινότητας τη διδασκαλία σου όπως Εκείνος έκανε.

Κάνε το κόσμο φανταστικό μέσα από τη παρουσία σου, δώσε το χρόνο σου στους Ανθρώπους που μοιράζονται μαζί σου τη ψευδαίσθηση του χρόνου πάνω στη Γη.

Γιόρτασε με κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί το προνόμιο της ζωής σου, μέσα από την αντίστοιχη αναγνώριση κάθε πλάσματος που θα συναντάς στο δρόμο σου, Χαιρετώντας το, χαϊδεύοντας το, ευλογώντας το.

Συνειδητοποίησες άραγε ότι είσαι περισσότερο πολύτιμος από ότι ο εγωισμός και η φιλοδοξία σου υποδεικνύουν;

Αδερφέ τιμή σε εσένα που βρίσκεσαι εδώ!

Στάλθηκε από το iPhone μου

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.