Όταν

Μια λέξη είναι ικανή να βάλει σε αναμονή ολόκληρη τη εξέλιξη

της ζωής σου. Αυτή η λέξη αρκεί για να ντύσει με αμφιβολία. Αυτή η λέξη ντύνεται

ως μόνιμη απογοήτευση για ευκαιρίες-αφορμές που δεν σου συνιστάται να επιχειρήσεις

για λόγους ανύπαρκτους.

Στη καλύτερη της εκδοχή αυτή η λέξη οικειοποιείται το έμβλημα της ελπίδας, διατηρώντας εντελώς ανεπηρέαστη την υπάρχουσα πραγματικότητα.

Πως μπορεί ένα μέλλον μια νέα πραγματικότητα με καλύτερες προοπτικές και δυνατότητες να μας ανοίξει την πόρτα, αν εμείς δεν προετοιμάσουμε το έδαφος για τη θεμελίωση του?

Όποιο και αν είναι το “νέο” ξεκίνημα που σου ζητάει άδεια έκφρασης με επίσημο τρόπο, παραχώρησε τη με όλη σου την συγκατάθεση αυτή ακριβώς τη στιγμή! Φρόντισε να εξασκείς την αλήθεια σου όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς, και θα διαπιστώσεις ότι κανείς πέρα από Εκείνη δε θα μπορεί να σε διδάξει τη γνώση που αναζητάς, για να τη προσφέρεις στους άλλους.

Κάθε στιγμή που χάνεται, αφήνει ένα κενό διάστημα ανάμεσα στη διάσταση που καλείσαι να φέρεις εδώ στη Γη και στη συμβατότητα όλων εμάς που έχουμε την ανάγκη να το διδαχτούμε, χωρίς ωστόσο να έχουμε γνώση για την ύπαρξη και το περιεχόμενο του.

Κάθε λεπτό μετράει όχι με την έννοια της πίεσης και του ανταγωνισμού, αλλά με εκείνη του συγχρονισμού ανάμεσα σε εσένα (το φορέα) και τα δεδομένα (το πεδίο), που όσο το δυνατόν περισσότερο επαφή-τριβή υπάρχει ανάμεσα σας, τόσο το δυνατόν περισσότερο σαφές και δομημένο θα είναι κάθε σου βήμα ακόμη και από τα πρώτα σου βήματα.

Το όταν δημιουργήθηκε για να περιγράψει το γεγονός της γέννησης σου, Εσύ είσαι αυτός/η  που καλείσαι να προσφέρεις στην Ανθρωπότητα το εικοστό πέμπτο γράμμα της αλφαβήτου που χρειάζεται για να γραφτεί το νόμπελ του Θεού.

 

Έχεις κάτι φανταστικότερο να κάνεις?

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.