Θεραπεία

Το γιατρικό των πάντων είναι η Αγάπη.

Η δοσολογία είναι η μόνη διαφοροποίηση ανάμεσα στους “αρρώστους”.

Η ευεργετικότητα της Αγάπης επιτρέπει σε κάθε “θεραπευτή” να προσαρμόζει το τρόπο παροχής της πάνω στη μοναδικότητα του δέκτη, καταργώντας κάθε είδους τυποποιημένης προσέγγισης.

Κάθε άνθρωπος φέρει μέσα στα κύτταρα του θεραπευτικές ικανότητες, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που επιλέγουν να το αξιοποιήσουν στο όνομα της Αγάπης.

Τι πιο φανταστικό από το να προσφέρεις ανακούφιση και αναζωογόνηση όπου η ανάγκη σε οδηγήσει μέσα από το άγγιγμα και τη παρουσία σου?

Αν φέρεις τόση ευεργετικότητα και μπορείς να αποτελέσεις ένα μόνιμα διαθέσιμο πομπό Αγάπης, μάθε πως είσαι η δικλείδα ασφαλείας που η Ανθρωπότητα παρέχει στους  συνανθρώπους σου, για την ολοκλήρωση του Έργου τους.

Ακόμη και αν όλοι οι Άγιοι μου άνοιγαν την αγκαλιά τους για να ξαποστάσω από την κόπωση του Έργου μου, τα δικά ΣΟΥ χέρια θα επέλεγα για να αφήσω το σώμα και το πνεύμα μου προς ενδυνάμωση.

Τιμή σε εσένα που βρίσκεσαι εδώ.

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.