Τρόποι

Όταν επιλέξεις να παραδοθείς στην Αγάπη, όλα θα αλλάξουν.

Τίποτα δεν θα μπορεί να κατηγοριοποιηθεί, να αναλυθεί και να οριστεί ως σωστή και λάθος έκφραση, γιατί το κίνητρο τους έχει μόνο αγάπη.

Όσο διαφορετικά και να κάποιος εκφράζεται σε σχέση με εσένα, αγαπάει εξίσου.

Τα αγγίγματα διαφέρουν ανάλογα με το βαθμό αναγνώρισης του Έργου της Αγάπης που επιτελεί ο εκφραστής τους.

Οι σκέψεις ποικίλλουν ανάλογα με την κλίμακα αγάπης που δραστηριοποιείται ανάμεσα στην ψυχική ύπαρξη και στην καρδιακή λειτουργία.

Όλοι οι τρόποι είναι εξισώσεις αγάπης που ως κοινό παρανομαστή τους έχουν τον συνάνθρωπο.

Εντυπωσιακοί, πολύπλοκοι, καινοτόμοι δεν διαφέρουν καθόλου από τους ταπεινούς, απλούς και κοινούς τρόπους έκφρασης, για Εκείνον που δεν αναλύει αλλά απλώς Αγαπά.

Αναλογίσου πόσο χρόνο έχουμε δαπανήσει στο να επεξεργαζόμαστε και να συζητάμε το περιτύλιγμα, στερώντας τόσο στον εαυτό μας όσο και στους συνανθρώπους μας την ωμότητα της Αγάπης.

Το άπειρο υπάρχει για να επιτρέπει στην Αγάπη να επεκτείνεται μέσα από κάθε ζωντανό οργανισμό.

Δεν υπάρχουν τρόποι, υπάρχει μόνο Αγάπη.

Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να δεις την Αλήθεια γκρέμισε τα στεγανά των προσωπικών σου προτιμήσεων, και τότε θα έρθεις σε επαφή με την απειρότητα της, δηλαδή το Θεό.

Yorgos Pantazonas

Ας γράψουμε όλοι μαζί μια παγκόσμια ιστορία πνευματικού ακτιβισμού, ας γίνουμε όλοι μας δημιουργοί μιας πραγματικότητας που θα είναι ικανή να τιμήσει τους προγόνους μας και μελλοντικά να στεγάσει την καλύτερη εκδοχή μας...τις επόμενες γενιές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.